Rehabilitació i restauració

Si l’estat del teu habitatge o local es troba en males condicions i necessita millores, realitzem feines de rehabilitació per assegurar la màxima conservació i manteniment. Ens encarreguem d’analitzar l’estat per detectar deterioraments visibles i no visibles, i així prevenir problemes futurs.

Veure catàleg

Reformes integrals

Aquesta és la nostra especialització: reformes de banys, cuines o tota mena d’espais. Comptant amb grans professionals per realitzar tots els treballs de paleteria, pintura, electricitat, fontaneria, entre d’altres. Lliurarem la reforma realitzada amb els millors resultats i acabats.

Veure catàleg

Obra nova

Al costat dels millors professionals al sector de la construcció, duem a terme molt més que reformes. També ens encarreguem de fer tot el projecte del teu pis, casa o xalet i lliurar-lo llest per a l’entrada directa a l’habitatge.

Veure catàleg

Façanes i teulades

Preparem, rehabilitem i ens encarreguem del manteniment de teulades i façanes mitjançant l’ús de les tècniques adequades i adaptades a cada feina. Allarguem la vida útil de tots els materials i retardem la necessitat de renovació assegurant la conservació i el manteniment de l’exterior de casa teva.

Veure catàleg

Cuines

La cuina és un punt central de la llar i ens agrada concretar fins a l’últim detall de disseny, materials i acabats per fer un espai agradable, còmode i pràctic. Realitzem tota mena de reformes en cuines i construccions d’obra nova, implicant grans professionals del sector per donar els millors acabats i un resultat excepcional.

Veure catàleg

Fontaneria

Realitzem tot tipus de reformes de banys i instal·lació de la fontaneria corresponent. Oferint la màxima qualitat en rajoles de terra i paret, mobiliari de bany, sanitaris, aixetes, plats de dutxa, mampares i accessoris de bany perquè el projecte s’adapti a totes les teves necessitats.

Veure catàleg

Pedra reconstituida

Treballs amb un morter compost de pedra calcària i pigments naturals, conegut com a «pedra reconstituïda», la qual posseeix unes característiques tècniques que la fan idònia tant en interior com exterior. És permeable al vapor d’aigua, però impermeable a l’aigua, cosa que garanteix la transpirabilitat necessària per adequar-se a qualsevol condició ambiental i s’adapta a tota mena de superfícies, aïllant-la, protegint-la i dotant-la d’acabats únics.

Veure catàleg

Locals comercials

L’interior d’una botiga o local comercial parla molt d’un negoci, per això realitzem minuciosos treballs d’instal·lació i decoració perquè la part física del teu comerç en parli i els valors.

Veure catàleg